Agenda 2023-2024

Er zijn interessante lezingen gepland over het thema het hart als medicijn voor stressvermindering.
Ook nieuwe data worden nog gepland.

Holistische stress vermindering is meer dan ontspannen of leren omgaan met je stress.  Het is vooral zorgen dat je zenuwstelsel steeds minder AAN gaat staan. Vergelijk het met een auto die op de parkeerplaats nog steeds AAN staat. Ons systeem rust hierdoor niet uit en slijt juist te snel. Dit speelt mee in het ontstaan van chronische klachten.

Wat brengt een ontspannen hart?
Het hart blijkt een onderdeel van ons zenuwstelsel te zijn. Als je leert hoe je je hart kunt ontspannen, ontspant het lichaam en de geest mee. Dat is wat jou innerlijke rust geeft. Klachten zullen verminderen en daarnaast ondersteunt het het vitaal ouder worden.

Hoe ziet een lezing eruit?
Davida weet je op een boeiende wijze mee te nemen in de holistische visie van stressvermindering. Je wordt je bewust waar en hoe stress zich heeft vastgezet in lichaam en geest. Ook ga je begrijpen hoe je verleden en de familiegeschiedenis impact heeft op het teveel AAN staan van je zenuwstelsel.
Deze lezing is een eye-opener voor iedereen: artsen, psychologen, therapeuten én voor diegenen die teveel stress ervaren.

Je gaat ook met een aantal praktische oefeningen en tips naar huis die je thuis kunt toepassen. Een mooie stap naar meer innerlijke rust.

Missie van Davida
Haar missie is vooral mensen bewuster maken dat stress nog meer is dan dat wij meestal denken en dat onze eerste 8 levensjaren veel meer impact hebben dan we realiseren. Je gaat begrijpen hoe het hart de schakel tot ontspanning is.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe lezingen? Stuur een mailtje naar info@hethartalsmedicijn.nl

 • 28 november 2021- boeklancering (Zutphen)
 • eind januari 2022-  Lezing: Chronische stress: hoe kom ik er aan en hoe kom ik eraf? Krijg inzichten en handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Stress is meer dan we meestal denken.  – deze zal  online plaats vinden op donderdagavond 27 januari om 20.00 uur. Opgave kan via contactformulier.
 •  GRATIS LEZING: “WAT IS STRESS EN BURN-OUT VANUIT EEN HOLISTISCHE VISIE? – vrijdag 25 maart 0m 20.00 uur in Kulturhus te Diepenveen
  Herken jij stress? Dit ontstaat vanuit een verstoring in je zenuwstelsel. Die al veel langer aanwezig kan zijn dan je denkt. Wat kun je nog meer doen om effectief jouw emmer van stress te verminderen? Ga naar huis met nieuwe inzichten en handvatten voor thuis vanuit een holistische visie. Dit is wat je ondersteunt in meer vitaliteit en gezondheid.
  Voor meer informatie en aanmelding klik hier
 • 11-12 maart massage vakbeurs – Lezing: Hoe kan vanuit holistische stressvermindering de behandeling verdiept worden?
 • Gezondheidsbeurs Utrecht,19-22 mei 2022  – Lezing : het hart als medicijn – nieuwe inzichten vanuit een holistische visie. Weet jij hoe je stress emmer gevuld is vanaf de zwangerschap tot nu?-
 • 4 februari 2023 – gezondheidsbeurs Utrecht . Lezing holistische stressvermindering. Voor meer ontspanning in lichaam,geest en ziel
 •  3 februari 2024 – gezondheidsbeurs Utrecht . Lezing holistische stressvermindering. Voor meer ontspanning in lichaam,geest en ziel  (helaas is de gezondheidbeurs dit jaar geannuleerd!)